Hangi Kripto Paraya Yatırım Yapılmalı?

Hangi Kripto Paraya Yatırım Yapılmalı? Yatırım Yapılabilecek En İyi 10 Kripto Para Birimi? Yükselecek coinler hakkında detaylı bilgiler yazıda ..
Hangi Kripto Paraya Yatırım Yapılmalı? Yatırım Yapılabilecek En İyi 10 Kripto Para Birimi? Yükselecek coinler hakkında detaylı bilgiler yazıda ..
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hangi Kripto Paraya Yatırım Yapılmalı? Yatırım Yapılabilecek En İyi 10 Kripto Para Birimi? Yükselecek coinler hakkında detaylı bilgiler yazıda ..

Yatırım yapılacak kripto para birimleri, uzmanlar her zaman olduğu gibi listenin başında Bitcoin’in geleceğini söylüyor. Analistler,  kripto yatırımı konusunda iyimser.

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin altında yatan blockchain tabanlı yatırım ve geleneksel bankalardan tedarik zincirlerine ve ulaşıma kadar çok çeşitli sektörleri dönüştürme potansiyeline sahip olarak selamlandı. Birçok kişi arasında popüler olan Bitcoin, yakın gelecekte uzun vadeli getiri sağladığı düşünülen ve birçoğunun farkında olmadığı başka para birimleri de var. Şu anda kripto para birimi alanında en çok araştırılan konu şüphesiz  “2023’te yatırım yapılacak kripto para birimleri”. Doğası gereği dinamik olan kripto para birimlerinin değeri, her gün dalgalanmaktadır. Uzmanlara göre ön satış dönemi, kripto para birimlerine yatırım yapma dönemi olarak kabul ediliyor . Piyasa dalgalanmasına sahip olan bu makale,Ocak 2023’te yatırım yapılacak en iyi 10 kripto para birimi.

  1. Bitcoin: Piyasa oynaklığının ortasında Bitcoin , Ocak 2023’te yatırım yapmak için en iyi kripto para birimlerinden biri olmaya devam etti. Diğer birçok kripto para birimi gibi, Bitcoin de ağ genelinde gerçekleştirilen işlemleri dijital bir deftere kaydeden blockchain teknolojisi üzerinde çalışır. Popülaritesini küçümseyen Bitcoin’in fiyatı son birkaç yılda büyük ölçüde dalgalandı. Ancak uzmanlar, geçmiş getirilere dayanarak kripto para birimi işinin 2023’te güçlü çekiş gücünü koruyacağını tahmin ediyor. Bitcoin, 269 milyar sterlin değerinde bir piyasa sermayesi değerine sahip.
  2. Ethereum: Ethereum’a yatırım yapmanın 2023 için en iyi yatırım kararı olduğu iddia ediliyor. Bunun nedeni, Ethereum’un değerinin istikrarlı olması ve 2021’den bu yana önemli bir artış görmesi. Bu nedenle, Ethereum’un en iyi yatırım olduğu düşünülüyor. kazançlardan yararlanmak ve koleksiyonlarını yakın gelecekte kripto para birimi aracılığıyla genişletmek isteyenler. Ethereum, 127 milyar sterlin değerinde bir piyasa sermayesine sahip.
  3. Tether: Birçok kaynağa göre Tether, yatırım öncelikleri listesinde yer almalı. Tether doğası gereği istikrarlıdır ve piyasa değerini dış referansa göre kavramaya çalışır. Bu kripto, pound, dolar ve euro ile desteklenir ve bu nedenle bir değere sahiptir. Tether, eğilimi değişken olan diğer kripto para birimleri karşısında yatırımcılar arasında favori olmaya devam ediyor. Tether, 55 milyar sterlin değerinde bir piyasa sermayesine sahip.
  4. ABD doları madeni parası- Tether ile birlikte ABD doları madeni parası da sabit para olarak belirtilir. Para birimi, dolar bazında 1:1 modelinde itfa edilir. Bu ABD doları madeni para, ABD yönetmeliklerine göre düzenlenir ve sınıflandırılmış hesaplara sahip dolar olarak belirlenmiş varlıklar tarafından desteklenir. ABD doları madeni para kesinlikle Ethereum kripto tarafından güçle yönlendirilir ve bu nedenle küresel işlemler için kullanılır. ABD doları parası, 37 milyar sterlin değerinde bir piyasa sermayesine sahip.
  5. Binance Coin: Dünyanın en büyük kripto borsası olarak kabul edilen Binance, ticaret ve ödeme yapabilir. Bu kripto para her işlemde indirim sunuyor. Başlangıçta, bu kripto 2017’de ticaret için kolaylaştırıldı. Sonunda, artık ticaret, ödemeler ve hatta bilet rezervasyonu için kullanılıyor. Binance coin, 34 milyar sterlin değerinde bir piyasa sermayesine sahip.
  6. XRP: XRP, sınır ötesi ticaret için en hızlı, en uygun maliyetli ve en saygın olanıdır. Bu kripto, ağ üzerinden farklı para birimleriyle işlem yapma kredisine sahiptir. Kripto çözümleri sunmada lider olan Ripple’ın kurucuları, XRP kriptosunu geliştirdiler. XRP, 15 milyar sterlin değerinde bir piyasa sermayesine sahip.
  7. Dogecoin- Dogecoin’i benimsemekten çok sayıda yaygın faktör sorumludur. Kendini işine adamış ekip sayesinde, Dogecoin koleksiyonlarda olması gereken bir ürün haline geldi. Diğer kripto paraların aksine bu paranın yaratılışta sınırlamaları yoktur. Bu nedenle, bu, arz arttıkça kriptoyu devalüe etmeye bırakır. Dogecoin, 7.9 milyar sterlin değerinde bir piyasa sermayesine sahip.
  8. Cardano- Kripto alanındaki belirsizliklerin ardından Cardano, 2022’de neredeyse yüzde sekiz değerini kaybetti. Ancak uzmanlar, Cardano’nun 2023’te büyük olasılıkla geri döneceğini tahmin ediyor. Madeni para, hisse ispatı mekanizmasıyla biliniyor. Bununla işlem süresini kısaltır ve eforu azaltır. Cardano, 7,7 milyar sterlin değerinde bir piyasa sermayesine sahip.
  9. Polygon GBP: Uzmanlara göre, Polygon GBP iyi bir değere sahip ve yatırım için düşünülmeli. Polygon GBP’nin yararı, blok zinciri aracılığıyla Ethereum üzerinde daha düşük fiyata daha hızlı işlemler sunmayı hedeflemesidir. Polygon GBP, 5,8 milyar sterlin değerinde bir piyasa sermayesine sahip.
  10. DAI-GBP: Ethereum blok zincirinde merkezi olmayan bir tabana sahip bir stablecoin, DAI’dir. Bu madalyonun değeri dolara yakın tutuluyor. DAI’nin kripto sahipleri, talep arttıkça kar elde ediyor. DAI, 4,8 milyar sterlin değerinde bir piyasa sermayesine sahip.

Sorumluluk Reddi: Bu makale alım satım tavsiyeleri sunduğu şeklinde değerlendirilmemelidir. Kripto para piyasası, yüksek oynaklık ve ara sıra keyfi hareketlerden müzdariptir. Herhangi bir yatırımcı, bir yatırım taahhüdünde bulunmadan önce birden fazla bakış açısı araştırmalı ve tüm yerel düzenlemelere aşina olmalıdır.

Ayrıca Kripto Para Analizleri ve Kripto Para Haberleri  sayfalarımız da  ilginizi çekebilecek bir çok makale mevcut, göz atmanızı tavsiye ederiz !

FLIPBOARDDERGİLERİMİZİ OKUMAYI UNUTMAYIN !

Google News üzerinden de anlık paylaşımlarımızı takip edebilirsiniz

Giriş Yap

Bilgipop ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!